Izpolzvane na frenčajzinga za celite na privatizacijata. - Grozdeva, V.
Skúmanie možností využitia franchisingu pri privatizácii a pri priťahovaní zahraničného kapitálu. Zdôvodnenie myšlienky o spájaní predností franchisingu ako formy privatizácie a bizniskoncepcie s vykupovaním štátneho vlastníctva a nevyhnutnosti rozpracovania špeciálnej legislatívy regulujúcej všetky vzťahy spojené s dohodami o franchisingu. Otázky určenia hodnoty podniku pri uzatváraní dohody o franchisingu. Využívanie franchisingu v Bulharsku.