Současné problémy agrárního zahraničního obchodu. - Vološin, Josef
Postavenie čs. zahraničného obchodu s poľnohospodárskymi a potravinárskymi výrobkami vo vonkajších ekonomických vzťahoch ČSFR v podmienkach transformácie poľnohospodárstva. Teritoriálna skladba agrárneho zahraničného obchodu. Komoditná skladba vývozu. Vývoz mlieka, mäsa a výrobkov z nich, cukru, obilovín, piva a i. Problém konkurencie našich nesubvencovaných tovarov so západnými subvencovanými tovarmi. Komoditná skladba dovozu potravín.