Des mécanismes de paiements pour les échanges entre les Etats de la CEI. - Aglietta, M.
Perspektívy obchodu medzi Spoločenstvom nezávislých štátov sú úzko späté s mechanizmom platieb. Ekonomický chaos a oslabenie politickej moci. Menová nezávislosť republík. Kompenzačné obchody v rámci SNŠ. Prehľad prístupov ku konvertibilite. (Economie prospective internationale 1992, č.49).