L'Espagne, le SME et la peseta: quelles perspectives? - Artus, P.
Ekonomická situácia Španielska v r. 1989 a jeho ekonomický vývoj. Štruktúra platobnej bilancie. Črty prejavujúce sa aj vo vývoji od r. 1989. Rozdiely medzi Španielskom a EHS. Poučenie z teoretického modelu. Analýza pomocou modelu. Ako vysvetliť paradoxné postavenie pesety? (Economie prospective internationale 1991, č. 48).