L'écu, concurrent du dollar? - Vittori, J.-M
Vznik ECU a pokles dolára. Tromfy a limity ECU. Prvé geografické stretnutie ECU s dolárom. Ich obchodný a finančný boj. Spolupráca oboch menových jednotiek je nevyhnutná. (L'Expansion 1991, č.414).