Terms of trade fluctuations and stabilization of producer prices by compensatory taxation. - Azam, J.-P
Cyklické správanie sa terms of trade medzi rozvojovými krajinami a z toho vyplývajúca nestabilita príjmov z vývozu pre rozvojové krajiny. Kompenzačné zdanenie príjmov z vývozu prostredníctvom stabilizačných fondov rozvojových krajín a pravdepodobný rast nestability terms of trade. Medzinárodný mechanizmus stabilizácie terms of trade.