Jak učinit společný podnik odolný proti krizím.
K základným podmienkam úspešnosti spoločného podniku patrí vytvorenie solídnej základne pre činnosť a určenie jasných cieľov podniku. Náležitosti dobre zostavenej zmluvy a koordinácie podnikateľského jednania v spoločnom podniku. Typizovanie symptómov nepriaznivého vývoja, určenie jeho možných príčin a formulácia odporúčaní, ako nepriaznivému vývoju čeliť.