Formation profesionnelle et emploi: une comparaison France-Allemagne. - Möbus, M.
Výchovný systém - dva logické rozdiely. Výchova v Nemecku atraktívnejšia. Diplomy a kvalifikácia v oboch krajinách. 90 perc. nemeckých robotníkov má odbornú kvalifikáciu. Diplomy a nezamestnanosť. Mladí Nemci majú viac diplomov ako mladí Francúzi. Závery. (Economie et statistique 1991, č.246-247).