Luxus, či nezbytnost? Ekologicky orientované řízení podniku. - Štěpánek, Z.
Nové ekologické zákony vytvárajú pre podnikateľov výrazne náročnejšie normatívne a ekonomické prostredie. Podnikové vedenie musí na nové podmienky reagovať. Ochrana životného prostredia prináša nové príležitosti a otvára nový podnikateľský priestor. Ekologizácia výroby prináša úspory nákladov, zvyšuje trhové a odbytové príležitosti.