Social and political aspects of global warming. - Christie, I.
Napriek všeobecnej zhode vedcov o nutnosti opatrení na odvrátenie zohrievania zemegule a možných následkoch ekologickej katastrófy, realizácia týchto opatrení sa stáva komplikovanejšou, než sa pôvodne predpokladalo - dôvody. Skleníkový efekt. Aspekty medzinárodných rokovaní o zohrievaní zemegule, kľúčové ekonomické a sociálne dimenzie reakcie priemyselných demokracií.