Les biocarburants: état des lieux et perspectives. - Leroudier, J.-P
Výrobky. Bioetanol-etylalkohol. Diester: ester pochádzajúci z rastlinného oleja. Ekologické výhody pohonných biozmesí. Daňové a ekonomické aspekty. Výroba pohonných biozmesí. Opatrenia potrebné na výrobu rozličných zmesí z obilia, kukurice, zemiakov, repy, slnečnice, repky a sóje. (L'information agricole 1991, č. 639).