Topná sezóna končí - a co dál? - Štěpán, M.
Veľká zložitosť a neprehľadnosť v spôsobe regulácie cien tepla sťažuje vytvoriť podnikateľské prostredie v tepelnom hospodárstve. Nízka lukratívnosť výroby tepla pre obyvateľstvo. Otázky merania spotrebovaného tepla. Zásady štátnej energetickej politiky ČSFR predpokladajú ďalšie zvyšovanie cien palív a energie pre obyvateľstvo.