De la conquete a la consolidation des marchés: le virage délicat de l'industrie automobile japonaise. - Routier, A.
Želané, ale aj nevyhnutné zníženie pracovného času. Pokles vývozu a dodávok na vnútorný trh. Nové konštrukcie áut. Ich výroba a vývoz. Dovoz vozidiel do Japonska. Tlak na ceny, na daň za ovzdušie a neistotu obchodu vyvoláva prekážky vnútorného trhu. Príloha: konštruktéri japonských áut. (L'Expansion 1991, č. 411).