Statistické přehledy o čs. zemědělsko-potravinářském komplexu. Rostlinná a živočíšná výroba v 90. letech ve vybraných zemích (podle údajů FAO).
Poľnohospodárska, orná, lesná a zavlažovaná pôda vo vybraných krajinách. Poľnohospodárska a orná pôda na 1 obyvateľa, plochy základných plodín, ich index, osevné plochy obilnín, ich vývoj a štruktúra. Výroba základných plodín a jej vývoj. Priemerné hektárové výnosy. Stav hospodárskych zvierat podľa druhov na 100 ha pôdy. Indexy výroby živočíšnej produkcie.