Výsledky rakouského zemědělství a lesnictví (1990-91). - Schneider, M.
Tempo rastu poľnohospodárstva v Rakúsku v r. 1990. Rast príjmov z poľnohospodárstva a lesníctva. Pokračovanie štruktúrnych premien v poľnohospodárstve. Výnosy rastlinnej výroby. Rast ponuky hospodárskych zvierat a mäsa. Stabilita dodávok mlieka. Straty v hospodárení s drevom. Dopyt po výrobných prostriedkoch. Rast výšky priamych platieb a paušalizácia dane z pridanej hodnoty. Odbytové problémy a príjmová politika.