Modelový projekt rodinné farmy s kombinovanou podnikatelskou orientací na agroturistiku. - Hron, J.
Projekt rodinnej farmy orientovanej na agroturistiku s využitím skúseností západných krajín. Modelový projekt farmy o výmere 100 ha pôdy a 4 ha lesa v prostredí juhozápadných Čiech. Situácia farmy v oblasti zdrojov pomocou metódy SWOT-analýzy (silné, slabé stránky, riziká). Marketingová koncepcia a stratégia. Ekonomické kritéria agroturistického podnikania a možná účasť štátu (dotácie, poradenstvo).