Problematika, možnosti a budoucnost rodinných farem v československém zemědělství. - Zavřel, V.
Miesto rodinných farien v krajinách ES a podmienky ich prežitia vo veľkosti a správnom zameraní. Pracovné sily a vlastníctvo v poľnohospodárskych podnikoch ES. Vysoká nákladovosť rodinnej farmy v ČSFR a podmienky ich zakladania. Základné hospodárske modely a minimálna veľkosť rodinnej farmy zameranej výhradne na rastlinnú výrobu. Hospodársky model rodinnej farmy, ktorá produkuje v priemerných podmienkach.