Produktion und Wertschöpfung der Landwirtschaft in Deutschland. - Heberle, D.
Výsledky poľnohospodárskej výroby v r. 1990-1991 a prvé výsledky za obdobie 1991-1992. Zhoršenie príjmovej situácie poľnohospodárstva v západnom Nemecku. Náklady a subvencie poľnohospodárskej výroby v uvedenom období. Hodnototvorný proces a jeho faktory. Perspektívy programu znižovania poľnohospodárskych plôch s cieľom ohraničenia produkcie obilia. Podiel znižovania plôch na poklese výroby obilia v r. 1991. Stimulácia poklesu plôch nemeckou vládou.