Předpoklady vlastníků půdy pro rozvoj soukromého hospodaření.
Informácia o výsledkoch dotazníkového výskumu z jari 1991 o súkromných poľnohospodároch a záujemcoch o toto hospodárenie. Popis skúmanej vzorky. Materiálne a organizačné predpoklady pre súkromné hospodárenie a predstavy o jeho rozvoji. Vonkajšie podmienky pre zakladanie a rozvoj súkromného hospodárenia. Bariéry rozvoja súkromného hospodárenia a počiatočná podpora štátu.