Struktura a chování zemědělských podniků v podmínkách tržního hospodářství. - Hron, J.
Ciele transformácie poľnohospodárskych podnikov a determinanty výsledného chovania podnikov (kapitál, manažment, hierarchia hodnôt v rozhodovaní, vonkajšie prostredie). Podmienenosť realizácie zmien v riadení podnikov typom informačného pôsobenia, hierarchiou rozhodovania a podnikovými funkciami a chovaním ľudí. Zmeny vo výrobných organizačných a riadiacich štruktúrach.