Czy przedsiebiorstwa skomercjalizowane posiadaja strategie rozwóju? - Zaleski, W.
Autor odpovedá na otázku, či komercializované podniky majú rozvojovú stratégiu na základe prieskumu v 23 podnikoch premenených na jednoosobové akciové spoločnosti v r. 1991 vo Varšave. Anketové otázky. Rozbor odpovedí. Zmeny v zamestnanosti podnikov. Ich slabé a silné stránky.