Západní strategické řízení. 2.
Uvedenie jednoduchej matice ako pomôcky pre podnikových stratégov. Tabuľka pre rozhodovanie o prednostiach investovania pre rôzne podnikateľské jednotky: pre "hviezdy", "dojné kravy", "lenivých psov" a "problémové deti". Príklady rozborov doprevádzajúcich základné strategické úvahy.