Deset manažerských metod z Japonska.
Desať manažérskych metód, ktoré napomáhajú vysokej účinnosti japonských podnikov: Polročné plánovanie. Starať sa o problém, nie o to, že na vás vrhá tieň. Nespite na vavrínoch. Držte sa svojho kopyta. Pracujte sústredene, nevytrhujte sa, doveďte vec k dokonalosti. Všetko kvantifikujte. Poznajte celého človeka. Nechajte spolurozhodovať ostatných. Vytvárajte autoritatívnu medzinárodnú skupinu vo vedení. Navštevujte zákazníkov a budujte trh. Požadujte aktívnych výkonných vedúcich.