Klíč k úspěchu? MBA ve východní Evropě. - Pendergast, W.R
V ČSFR i v celej východnej Európe sa v oblasti vzdelania objavil nový prvok - kurzy MBA (Master of Business Administration), importované rôznymi západnými inštitúciami. Majú poskytovať kľúč k úspešnej kariére manažéra a k efektívnemu riadeniu podniku. Zamyslenie nad prínosom týchto programov, nad charakteristickými črtami, ktoré by "spotrebiteľ" mal pri ich posudzovaní brať do úvahy.