Rynek a zarzadzanie korporacjami w Wielkiej Brytanii. - Klich, J.
Charakteristika akciového trhu vo V. Británii. Privatizácia a jej ciele. Proti koncentrácii vlastníctva akcií. Inštitucionálni investori vlastnili 80 perc. akcií. Kontrola manažérov, ktorých nekontrolujú akcionári, lež korporácie.