Strategie rozhodování o rozvoji chemického podniku na základe expertizní analysy. - Richterová, V.
Wilkinsonov expertný systém umožňujúci objektívny rozhodovací proces. Modifikácia systému pre stratégiu rozhodovania o rozvoji chemického podniku ako celku na základe rozhodovacej expertnej analýzy. Overenie metódy na databáze svetového chemického priemyslu.