Quelles perspectives de développement du télétravail? - Marot, Jean Claude
O nových možnostiach práce pomocou telekomunikačných prostriedkov. Priestorová redistribúcia rozličných aktivít vďaka práci pomocou telekomunikačných prostriedkov. Práca pomocou telekomunikačných prostriedkov predovšetkým ako sociálna a organizačná inovačná činnosť. Práca pomocou telekomunikačných prostriedkov ako zdroj novej aktivity a ako rozhodujúci kvalitatívny skok. (Ingénieurs et scientifiques de France 1991, č.2).