Rozhlasové a televízne vysielanie ako podnikanie. 2. - Bernáth, V.
Ďalšie problémy súvisiace s prístupom k rozhlasovému a televíznemu vysielaniu ako forme podnikania, ktoré rieši novelizovaný autorský zákon a zákon o prevádzkovaní rozhlasového a televízneho vysielania. Čo sa považuje za samostatné použitie diela, problematika kábelovej televízie, udeľovania licencií, vyhradzovania kanálov pre vysielanie reklamy.