Metody wyceny przedsiebiorstwa w RFN. - Wasniewski, T.
Metódy opierajúce sa o aktíva, príjmový prístup a trhové metódy. Reprodukčná hodnota. Koncepcia diskontného prúdu cash flow. Použitie tejto metódy - prvky jej výpočtu: cash flow, obdobie projekcie, zvyšková hodnota a úroková sadzba. Metóda trhového multiplikátora. Iné metódy.