Bieten Sie "Corporate Prestige". Denn Kunden suchen nicht nur Leistung, Qualität und Sicherheit bei den Marken. - Stöhlker, K.J
Rastúci význam značky pri predaji výrobkov. Dôležitosť podnikového image. Transfer image podniku na image výrobku. Elementy podnikového image: 1. úspešný manažment, 2. finančné zdravie podniku, 3. inovácie, 4. dobré relácie medzi cenou a výkonmi, 5. aktívna komunikácia. Nástroje financovania podnikového image. Prestíž spoločnosti ako dôležitý faktor úspechu na trhu, ktorý je dôležitejší ako prestíž značky. Prestíž spoločnosti a reklama.