Reklamní agentura a právní odpovědnost. - Hajn, P.
Pokus poskytnúť - na základe Obchodného zákonníka a zahraničných kontraktačných skúseností - návod na riešenie právnej zodpovednosti v reklamnej agentúre a to v rámci zmlúv. Rozbor zodpovednosti za neúspech reklamy, zodpovednosti za protiprávnu reklamu a zodpovednosti za "mimoprávnu sankciu".