Význam, funkcie a systém poradenských služieb v poľnohospodárstve Holandska. - Kadlečíková, Mária
Efektívny systém prenosu poznatkov základného výskumu cez poradenstvo ku farmárovi v Holandsku. Zmeny v štruktúre poradenských služieb. Priama a nepriama poradenská činnosť a postupná privatizácia poradenskej služby. Poradenstvo a poľnohospodársky výskum a vzdelávanie. Organizácia štátnej poradenskej služby v poľnohospodárstve Holandska a systém jej práce. Fungovanie poznatkového systému.