QA/QC software directory.
Abecedný zoznam firiem USA dodávajúcich software pre systémy akosti s adresou, popisom parametrov použiteľnosti, konfigurácií. Doplnený je vecným registrom umožňujúcim voľbu podľa vecných požiadaviek objednávateľa.