Polityka innowacyjna - z doswiadczen krajów o rynkowym mechanizmie gospodarowania. - Osbert-Pociecha, G.
Predpoklady, podobnosti a rozdiely inovačnej politiky. Predpoklady regulačnej úlohy štátu v inovačnej politike. Inovačná politika vo vybraných krajinách: Francúzsko, SRN, V. Británia, USA, Japonsko, Holandsko, Grécko, Španielsko, Čína a Južná Kórea. Analýza inovačnej politiky a jej skúsenosti.