Nichtadministrative Gebietsgliederungen und -kategorien für die Regionalstatistik. - Görmar, W.
Problémy územného členenia a typizácie pre účely priestorového plánovania, výskumu a politiky. Kritéria na vymedzenie územných typov sídelnej štruktúry. Ukazovatele pre vymedzenie - aglomerizovanie, veľkosť najväčších centier a postavenie v príslušnom nadradenom type územia. Údaje za obyvateľstvo, plochy, hustotu obyvateľov v okresoch nových a starých spolkových zemí SRN.