Teritorialnata organizacija na stopanstvoto v uslovijata na strukturni izmenenija. - Panušev, E.
Analýza problémov dynamiky štruktúrnych zmien v regionálnych ekonomikách v podmienkach liberalizácie ekonomického prostredia. Pozornosť venovaná zmenám v regionálno-urbanistickom rozvoji, vytvoreniu podmienok pre technologický transfer v nových komplexoch regionálneho rastu. Náčrt súčasných smerov ciest a stimulácie regionálneho rozvoja nielen na národnej úrovni, ale aj z hľadiska vplyvu európskych regionálnych štruktúr.