Quantification of Indifference Responses from Business Surveys with Mixed Data. - Toedter, K.H
Vyhodnotenie dát obchodných prehľadov, ktoré obsahujú kvantifikované plánové alebo očakávané zmeny, ale i nemenné alebo indiferentné odpovede. Konštrukcia modelu, ktorý berie do úvahy zmiešanú kvantitatívnu i kvalitatívnu informáciu o vzorke. Tento model vysvetľuje správanie firiem.