Warunki dzialania kadry kierowniczej przedsiebiorstw. - Karpinska-Mizielinska, W.
Výsledky výskumu. Nestabilita podmienok činnosti v r. 1991. Charakteristika skúmanej skupiny. Postavenie vedúcich kádrov v podniku a ich obmedzené možnosti. Hodnotenie vplyvu na rozhodnutia v podniku. Kádrová politika, kritériá hodnotenia manažéra.