Place. - Smuga, Tadeusz
Výsledky výskumu. Zdanenie rastu miezd. Príčiny nevyužívania a prekračovania noriem. Mzdová politika. Rozloženie zvýšenia miezd. Odmeňovanie riaditeľov. Výška provízií podľa odvetví a podľa veľkosti podnikov. Mzdová situácia. Priemerné mzdy v podnikoch a odvetviach.