Usavaršenstvane zaplaštaneto na truda v obštestvenija sektor pri prechoda kam kapitalizma. - Makaveev, A.
Skúmanie odmeňovania za prácu ako predpokladu zvýšenia kvality výroby v štátnych i komunálnych podnikoch. Spôsoby zdokonaľovania odmeňovania robotníkov zamestnaných v základnej výrobe. Návrh na odmeňovanie pomocných robotníkov vo výrobnej jednotke a nižších vedúcich kádrov spojených s prácou základných robotníkov ako aj na odmeňovanie riadiacich pracovníkov.