Přechodný pokles? Nezaměstnanost. - Formanová, J.
Tendencia absolútneho a relatívneho poklesu nezamestnanosti koncom r. 1991 a v prvom polroku r. 1992. Príčiny poklesu nezamestnanosti. Uvedenie pohybu v evidovanej nezamestnanosti. Rozbor štruktúry nezamestnanosti a doby nezamestnanosti. Charakteristika aktívnej politiky trhu práce.