Sociální situace v České republice v polovině roku 1992.
Nezamestnanosť v ČR. Regionálne rozdiely v miere nezamestnanosti k 31.5.1992. Vývoj cenových indexov spotrebiteľských cien. Indexy životných nákladov. Celková charakteristika: klesajúca nezamestnanosť a cenová stabilita.