Transboundary income and expenditure flows in regional input-output models. - Rose, A.Z
Analýza tokov výdavkov a príjmov za hranice oblasti v regionálnom štruktúrnom modeli a nový systém ich účtovania. Skúmanie dôsledkov stavu, kedy nedochádza k žiadnym platbám z a do oblasti, posudzovanie presnosti multiplikátorov. Porovnávanie nových účtov s existujúcou maticou sociálnych účtov. Zdokonalenie príjmových a výdavkových tokov s použitím prehľadných údajov.