Hamulce rozwoju sektora prywatnego w Polsce. - Bednarski, M.
O empirickom prieskume vo varšavských podnikoch zameranom na bariéry rozvoja súkromného sektora. Kapitálová bariéra, bariéra miestností a byrokratická bariéra. Dopytová bariéra. Daňový a bankový systém a ich nedostatky. Ťažkosti spojené s vývozom.