Izmenenija v otnošenijata na sobstvenostta v Turcija prez 80-te godini. - Yozioldash, S.
Analýza zmien v obsahu, formách, objektoch i subjektoch vlastníctva. Rýchly rozvoj zaznamenalo účastinárske vlastníctvo, zahraničné vlastníctvo a zmiešané formy vlastníctva. Nové špecifické momenty sa prejavujú u individuálneho, družstevného a štátneho vlastníctva. Skúmanie holdingového a rodinno-holdingového vlastníctva, ktoré sa stalo hlavnou štruktúrnou a organizačnou formou veľkého podnikania.