Is there a bias toward excess in U.S. government budgets or deficits? - Schultze, Ch.L
Otázka možností ovplyvňovania vzniku prebytku alebo deficitu štátneho rozpočtu USA zo strany politických inštitúcií formou dodatkov k ústave. Analýza obsahu pojmu prebytok a deficit štátneho rozpočtu. Potenciálne zdroje a história prebytkov a deficitov rozpočtu v r. 1929-1989. Sociálne zabezpečenie.