Theoretical issues in local public economics. - Wildasin, D.E
Riešenie problémov týkajúcich sa rozhodovania nezávislými vládami v regionálnom systéme. Sumarizovanie článkov k problematike daňovej konkurencie. Modely a fiškálna konkurencia. Nové zmeny v modeloch hlasovania, maximalizovania zisku a medzivládnych grantov.