IMF seminar assesses tax and safety net issues in Eastern Europe.
Poznatky panelu ekonómov o problematike daňovej reformy vo východnej Európe, ktoré predniesli na seminári IMF vo februári 1992. Analýza daňového systému v centrálne plánovaných ekonomikách. Podmienky prechodu na trhovú daňovú reformu - vytvorenie dostatočného objemu štátnych príjmov, jednoduchosť a rovnosť zdanenia, kompatibilita so zahraničnými daňovými systémami. Nutnosť postupnej prestavby sociálnej siete.