Československá daňová reforma. 11. - Janouchová, E.
Zákon o dani dedičskej, dani darovacej a dani z prevodu nehnuteľností. Zaradenie osôb pre účely daňového pokračovania do troch skupín. Sadzby daní. Oslobodenie od dane dedičskej a darovacej. Daňové priznanie.