<Die> Neustrukturierung der Deutschen Bundesbank. - Grundmann, W.
Zmeny v štruktúre riadenia a činnosti Nemeckej spolkovej banky v súvislosti so zjednotením Nemecka. Obsah návrhu vlády na zmenu zákona o Spolkovej banke. Hlavné zastúpenia banky. Koncepcia Spolkovej rady ako riadiaceho orgánu. Účinnosť peňažnej politiky. Vplyv maastrichtských dohôd ES. Kompromis v podobe dočasného modelu činnosti.